Yusuf Korkmaz tarafından
15 Ekim, 2023 15:38 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:28
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Mustafa Yavuz’dan 112 ve GAMER’e Ziyaret

Karabük Vali Mustafa Yavuz, 112 Ambulans, 110 İtfaiye, 155 Polis İmdat, 156 Jandarma, 177 Orman Yangın, 122 Afet ve Acil Durum (AFAD), gibi acil çağrı hizmetlerini tek numara altında toplayan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Güvenlik ve Acil Durumlar Merkezi'ni (GAMER) ziyaret etti. Ziyarette Vali Mustafa Yavuz'a 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü Müdür Vekili Emre Erakçaoğlu ve çalışanlar tarafından sistemin yapısı, işleyişi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. blank Vali Mustafa Yavuz, Müdürlük ve Merkez birimlerini tek tek gezerek 24 saat esasına göre çalışan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve GAMER görevlisi personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vali Mustafa Yavuz'a ziyaretinde  Vali Yardımcısı Mustafa Şahin de eşlik etti. (Yusuf Korkmaz)    

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
12 Haziran, 2025 10:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Karabük Belediyesi, şehir genelindeki temizlik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar birçok noktada temizlik faaliyetleri yürütüyor.

Kent merkezinden mahalle aralarına, yürüyüş yollarından çocuk oyun alanlarına kadar çeşitli alanlarda eş zamanlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çöp konteynerleri düzenli olarak yıkanıyor ve dezenfekte ediliyor. Ayrıca, çevre kirliliğine neden olan moloz ve büyük hacimli atıklar belirlenen noktalardan toplanıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir temizliğinin önemine dikkat çekerek, “Temizlik sadece belediye hizmeti değil, aynı zamanda şehir kültürünün bir parçasıdır. Daha sağlıklı ve düzenli bir Karabük için ekiplerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve şehir estetiği için anlık müdahalelerde bulunuyor ve düzenli denetimler yapıyoruz. Karabük’e bugünün değil, geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda yaklaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin