Vali Gürel, Öğretmen ve Akademisyenlerle Bir Araya Geldi
Vali Fuat Gürel, Erasmus+ Okul Akreditasyonu Öğrenim Öğretim Sürecinde Etkin Bir Dinamik: Robotik Uygulamalar Projesinin açılışı için Karabük'e gelen ve Proje ortağı olan akademisyenler ve Öğretmenlerle bir araya geldi.
Proje Ortakları; Almanya, Portekiz, Avusturya ülkeleri okul temsilcileri ile Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Gazi Üniversitesi temsilcileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Gürel, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek proje ortaklarını Karabük'te misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Proje ile: Öğrenim Öğretim Sürecinde Etkin Bir Dinamik: Robotik Uygulamalar Projesi ile okullarda okutulan Matematik ve Fen (Lise-Ortaokul) derslerinden uygun müfredata sahip konuları dijital ortama aktarmak, böylece teorik öğretim ortamlarına ilave olarak robotik sistemler kullanılarak matematik ve fen bilimleri derslerinin uygulamalı ve etkileşimli bir şekilde öğretilmesi amaçlanıyor. (Nurettin Acar)
Resmi İlanlar
Tüm İlanlarYorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.
