Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mayıs, 2016 14:20 tarihinde yayınlandı
0

Uzun’dan  Aydınlıkevler Ortaokulu İnşaatında İnceleme

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Özel idaremiz kanalı ile yapılan her türlü çalışmanın, her daim kontrolünü yapmaktayız” dedi.
Uzun beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Acarlı, Yatırım İnşaat Müdürü Recep Yalçın, İnşaat Mühendisi Adem Çelebi, İnşaat Mühendisi Ömer Faruk Yücel ile birlikte 16 Derslikli Aydınlıkevler Ortaokulu İnşaatı’nda incelemelerde bulunarak müteahhit firma yetkilisinden bilgiler aldı.
Aydınlıkevler de yapımına devam edilen ortaokulda incelemelerde bulunan Mehmet Uzun, “Okul inşaatında müteahhit firmanın çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte yapılan çalışmaları inceleyerek firma yetkilisinden bilgiler aldık. Kontrollük Özel İdaremizde olduğu için mühendislerimiz ile birlikte incelemelerde bulunarak yapılması gereken çalışmalar hususunda da notlarımızı aldık. İnşallah okul inşaatı bittiğinde İlimize güzel bir eğitim öğretim yuvası kazandırmış olacağız. Bu doğrultuda da bizlere destek veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin’e AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal’a, Karabük Valimiz Orhan Alimoğlu’na, İl Genel Meclisi Üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin