Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mayıs, 2016 14:20 tarihinde yayınlandı
0

Uzun’dan  Aydınlıkevler Ortaokulu İnşaatında İnceleme

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Özel idaremiz kanalı ile yapılan her türlü çalışmanın, her daim kontrolünü yapmaktayız” dedi.
Uzun beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Acarlı, Yatırım İnşaat Müdürü Recep Yalçın, İnşaat Mühendisi Adem Çelebi, İnşaat Mühendisi Ömer Faruk Yücel ile birlikte 16 Derslikli Aydınlıkevler Ortaokulu İnşaatı’nda incelemelerde bulunarak müteahhit firma yetkilisinden bilgiler aldı.
Aydınlıkevler de yapımına devam edilen ortaokulda incelemelerde bulunan Mehmet Uzun, “Okul inşaatında müteahhit firmanın çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte yapılan çalışmaları inceleyerek firma yetkilisinden bilgiler aldık. Kontrollük Özel İdaremizde olduğu için mühendislerimiz ile birlikte incelemelerde bulunarak yapılması gereken çalışmalar hususunda da notlarımızı aldık. İnşallah okul inşaatı bittiğinde İlimize güzel bir eğitim öğretim yuvası kazandırmış olacağız. Bu doğrultuda da bizlere destek veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin’e AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal’a, Karabük Valimiz Orhan Alimoğlu’na, İl Genel Meclisi Üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin