karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
15 Ocak, 2023 14:41 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Üniversite Kavşağında Servis Yolu Trafiğe Açıldı

Balıklarkayası kavşağında devam eden yol kavşak projesinde servis yolu açıldı. Karabük’ten Safranbolu istikametine giden sürücüler servis yolundan 100. Yıl ve Kastamonu tarafına gidebilecekler. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli dostlarım; bu sabahtan itibaren Kastamonu istikametine servis yolumuzu ulaşıma açtık. Sizlerde takdir edersiniz ki, bu tür mega projelerde geçici sıkıntılar yaşanıyor. Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayacak ve bölgedeki trafik problemine en az 50 yıl son vereceğiz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
karabukte parklara guvenlik kameralari yerlestiriliyor pPXkylln
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te parklara güvenlik kameraları yerleştiriliyor

Karabük Belediyesi, park ve yeşil alanlarda güvenliği artırmak ve kamu malını korumak amacıyla 7 gün 24 saat izlenebilen güvenlik kamerası sistemleri kurmaya başladı.
Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında parklar, 7 gün 24 saat izlenebilen kamera sistemleriyle donatılıyor. Yüksek çözünürlüklü görüntü kaydı yapabilen kameralar sayesinde parkların anlık olarak takip edilebileceği, gece görüş özelliğine sahip sistemler sayesinde ise düşük ışıkta dahi net görüntü alınabileceği belirtildi.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, uygulamanın hem güvenlik hem de kamu malının korunması açısından önemli olduğunu ifade ederek, parkların çocukların oynadığı ve ailelerin vakit geçirdiği en önemli sosyal alanlardan biri olduğunu söyledi. Çetinkaya, vatandaşların huzur içinde vakit geçirebilmesi için parklara kamera sistemi kurduklarını belirtti.
Çetinkaya, park ve yeşil alanlarda kamu malına zarar verilmesi, çevrenin kirletilmesi veya huzuru bozacak davranışlara karşı idari yaptırımlar uygulanacağını da duyurdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin