Karabük Postası tarafından
22 Temmuz, 2016 07:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ulus Kaymakamı tutuklandı

BARTIN 'da darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar dün gece tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Bartın'da yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında dün akşam saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar, Ulus Adliyesi'ne sevk edildi. Adli kontrol altında olan serbest kalan Şakar, dün gece savcılığın itirazı sonucu yeniden gözaltına alındı. Şakar çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Daha önce gözaltına alınan Ulus İlçe Emniyet Amiri Levent Mustafaoğlu ise nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te dolandırdı, Kastamonu’da paraları yurtdışına göndermeye çalışırken yakalandı

Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü vatandaşı dolandıran şahıs, Kastamonu’da polis grupları tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü bir vatandaşı dolandıran şahıs, daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Şahsın Kastamonu’ya geldiğinin tespit edilmesi üzerine Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yapılan kamera ve saha çalışmaları sonucunda kuşkulu İ.S., şahıs dolandırıcılıktan elde edilen paraları yurt dışına göndermek isterken yakalandı. Kuşkulu şahsın üzerinde yapılan aramada 160 bin 320 TL para ve bir ölçü altın ele geçirildi.
Şüpheli İ.S., emniyetteki süreçlerinin akabinde, Karabük Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarına teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin