Reklam
Reklam
21 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Mayıs, 2026 13:28 tarihinde yayınlandı
0

Salt: “Mazlum coğrafyaların umudu Türkiye’dir”

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, dünyada ve bölgede yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kuzeyde savaşın, güneyde ise kan ve gözyaşının yaşandığını belirten Salt, özellikle Kudüs, Gazze ve Filistin’de yaşanan insanlık dramının tüm vicdanları yaraladığını söyledi.

Mazlum coğrafyalarda yaşanan acıların sona ermesi temennisinde bulunan Salt, “Mazlumların feryadı dinmiyor. Özellikle ilk kıblemiz Kudüs’te, Gazze’de ve Filistin’de yaşanan insanlık dramı hepimizin yüreğini yakmaktadır. Ancak hiç kimse şunu unutmamalıdır; Yunus Emre’nin dediği gibi ‘Zulüm ile abad olanın akıbeti berbat olur.’” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin yalnızca kendi vatandaşlarının değil, dünyanın farklı bölgelerindeki mazlumların da umudu olmaya devam ettiğini dile getiren Salt, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin güçlü bir duruş sergilediğini kaydetti.

Salt, “Böylesine zorlu bir dönemde Türkiye; yalnızca kendi vatandaşlarının değil, tüm mazlum coğrafyaların umudu olmaya devam etmektedir. Bizim birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olduğu müddetçe; inşallah Karabük’te de, Anadolu’nun dört bir yanında da, dünyanın neresinde bir mazlum varsa onun yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Türkiye Yüzyılı hedeflerine aynı kararlılıkla yürümeyi sürdüreceklerini ifade eden Salt, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 22
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Mayıs, 2026 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Özel İdare’den köy altyapısına destek

Karabük İl Özel İdaresi, kırsal mahallelerin altyapısını güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Eskipazar ilçesine bağlı Yürecik Köyü’nde önemli bir menfez inşaatı tamamlandı.

İl Özel İdare ekipleri tarafından köyde 1,5 metre genişliğinde, 1,5 metre yüksekliğinde ve 10 metre uzunluğunda büyük bir menfez yapım çalışması gerçekleştirildi. Yeni inşa edilen menfez ile bölgedeki yağmur suyu geçişlerinin sağlıklı bir şekilde sağlanması, yol güvenliğinin artırılması ve vatandaşların daha konforlu bir ulaşım ağına kavuşması hedeflendi.

Karabük İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, “Köylerimizin altyapısını güçlendirmeye devam ediyoruz. Eskipazar Yürecik Köyü’nde ekiplerimiz tarafından 1,5×1,5 metre ebatlarında ve 10 metre uzunluğunda menfez yapım çalışması gerçekleştirildi. Menfez çalışması ile yağmur suyu geçişlerinin sağlıklı hale getirilmesi, ulaşım güvenliğinin artırılması ve vatandaşlarımızın daha konforlu bir ulaşım ağına kavuşması için sahadaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, sahada özveriyle çalışan tüm personellere teşekkür edilirken, “Karabük’ün her noktasında hizmet üretmeye devam ediyoruz” vurgusu yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin