Karabük Postası tarafından
20 Ocak, 2023 14:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Türkiye Mekânsal Strateji Planı Toplantısı Yapıldı

Türkiye Mekânsal Strateji Planı (MSP) Toplantısı Vali Gürel Başkanlığında yapıldı. Karabük Valiliğinin  koordinatörlüğünde ön görüşme yapmak üzere kurum temsilcilerinin katılımı ile öneri sanayi alanlarının belirlenmesi amacıyla düzenlenen  Türkiye Mekansal Strateji Planı (MSP) toplantısında;  “Kapsayıcı, yaşanabilir, yenilikçi, rekabetçi, iklim değişikliğine ve afetlere duyarlı, dayanıklı ve sürdürülebilir ülke mekânı" vizyonu ve  ülkemizin uzun vadeli sanayi alanları ihtiyacının karşılanması hususları görüşüldü. Toplantı Türkiye Mekânsal Strateji Planında yer almak üzere Karabük genelinde öneri sanayi alanlarının belirlenmesine yönelik fikir alışverişinde bulunulması ile sona erdi. (Halil Kızılyer)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da 90 litre sahte alkol yakalandı

Bartın’da polis yaptığı kontrollerde 90 litre geçersiz alkol ve 98 adet gümrük kaçağı cep telefonu şarj aleti ele geçirildi.
Bartın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Prganize Cürümlerle Uğraş Şubesi grupları, kentte kaçakçılık cürümlerinden şüphelendiği 6 şahsa yönelik denetimler gerçekleştirdi. Takımlar yaptıkları aramalarda ise 90 litre etil alkol ve 98 adet şarj aleti ele geçirdi.
Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda kuşkulu 6 kişi hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanuna Muhalefet kabahati nedeniyle süreç başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin