Tokat’ta tesirli olan ağır kar yağışı nedeniyle vilayet genelinde eğitim-öğretime 1 gün orta verildi.
Tokat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 19 Şubat Çarşamba günü tüm resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitime orta verileceği duyuruldu. Ayrıyeten kamu kurumlarında misyonlu engelli ve gebe işçinin de idari müsaadeli sayılacağı belirtildi. Yetkililer, vatandaşları olumsuz hava kuralları nedeniyle yaşanabilecek mümkün risk ve aksiliklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.


0
Tokat’ta eğitime kar tatili
0
0
Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.
Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

