Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TOGÜ’den 6 bilim insanı dünyanın en etkili listesinde

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Stanford Üniversitesince hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde yer alan TOGÜ’lü akademisyenlerle kahvaltıda bir araya geldi.
Yapılan kahvaltı etkinliğinde Elsevier veri tabanında yayınlanan listede yer alan 6 bilim insanı ile bir araya gelen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Fatih Yılmaz, üniversitenin uluslararası düzeydeki görünürlüğünü artırma hedeflerini vurguladı. Yılmaz, “Yıl Bazında Etki” ve “Kariyer Boyu Etki” kategorilerinde TOGÜ’lü akademisyenlerin elde ettiği başarıların, üniversitenin araştırma ve geliştirme alanındaki çabalarının bir yansıması olduğunu ifade etti. Listeye giren bilim insanlarını tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Rektör Yılmaz, listede yer alan Prof. Dr. Cemil Alkan, Prof. Dr. Ceyhun Köse, Prof. Dr. Mustafa Tüzen, Prof. Dr. Durali Mendil, Doç. Dr. Oğuz Özbek ve Doç. Dr. Esma Nur Geçer’e teşekkür belgesi takdim etti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BEUN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri programı akredite edildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma İktisadı ve Sanayi Bağları (Türkçe) Lisans programı üç yıl mühletle STAR Akreditasyon Sertifikası almaya layık görüldü.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma İktisadı ve Sanayi İlgileri Kısmı Çalışma İktisadı ve Sanayi Bağlantıları (Türkçe) lisans programı, kıymetlendirme sürecini muvaffakiyetle tamamlayarak Toplumsal ve Beşeri Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından 02.04.2025-02.04.2028 tarihleri ortasında üç (3) yıl geçerli olmak üzere akredite edilerek Star Akreditasyon Sertifikası almaya layık görüldü.
BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Üniversite lisans kısımlarının akreditasyon sürecinde idare olarak büyük uğraş gösterdiklerini belirterek İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma İktisadı ve Sanayi Bağları (Türkçe) lisans programının akreditasyon alması için uğraş gösteren tüm akademik ve idari çalışana teşekkürlerini sundu. Rektör Prof. Dr. Özölçer yaptığı açıklamada:
"Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak her geçen gün ulusal ve milletlerarası seviyede daha başarılı ve akademik niteliği yüksek çalışmalar gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu muvaffakiyetlerin elde edilebilmesi için Üniversite bünyesindeki akademik programların akreditasyon almaları büyük kıymet arz ediyor. Gerek ulusal gerek milletlerarası kalite standartlarının yakalanması ve nitelikli eğitim ile öğrencilerimizi buluşturabilmek için gösterdiğimiz uğraşın meyvesini almak bizim için büyük bir memnunluk kaynağı. Bu mutluluğa katkıda bulunan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Çalışma İktisadı ve Sanayi Münasebetleri (Türkçe) lisans programının STAR tarafından üç yıllığına akreditasyon almasına katkı sağlayan tüm akademik ve idari işçimize teşekkürlerimi sunuyorum." tabirlerine yer verdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.