Reklam
Reklam
22222 4
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Ağustos, 2025 13:17 tarihinde yayınlandı
0

Tarihi Geçmiş Ürün Satan Zincir Market Kapatıldı

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde, Bayır Mahallesi’nde faaliyet gösteren A101 market şubesinde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışa sunulduğu tespit edildi.

Ekiplerin incelemeleri sonucunda, aynı markette ikinci kez tarihi geçmiş ürün satışı yapıldığının belirlenmesi üzerine belediye encümeni devreye girdi. Encümen tarafından alınan karar doğrultusunda markete 3 gün süreyle faaliyetten men cezası verildi.

Zabıta ekipleri, şubenin kapısını mühürleyerek üzerine “Daha önce ikaz ve uyarılara rağmen 2’nci defa tarihi geçmiş ürün sattığından dolayı belediye encümeninin aldığı 560 sayılı kararı ile 3 gün süre ile faaliyetten men cezası verilmiş olup, 3 gün süre ile mühürlenmek suretiyle kapatılmıştır” yazılı bilgilendirme afişi astı. Karabük Belediyesi yetkilileri, vatandaşların sağlığını korumak için denetimlerin aralıksız süreceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kuzka yonetim kurulu projeleri masaya yatirildi Kze9F4Hx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KUZKA yönetim kurulu projeleri masaya yatırıldı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısında devam eden projeler değerlendirildi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da yapıldı. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı, SoGREEN programı, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi Projesi, 81 İl 81 Ürün Programı ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi Projesi’ne ilişkin gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın ev sahipliği yaptığı yönetim kurulu toplantısına Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Mehmet Akif Eraslan ile ilgili personel katıldı.

Ajansın Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Akif Eraslan, gerçekleştirdiği sunumda 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı başvuru süreci, SOGREEN, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi, KOSGEB Sektörel Gelişim Merkezi Destek Programı (SEGEM) ve benzeri dış fonlar kapsamında sağlanan ilerlemeler ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, gündem maddelerinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin