Reklam
Reklam
vali jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
22 Temmuz, 2024 13:12 tarihinde yayınlandı
0

Süreyya Yavuz Koruyucu Aileye Misafir Oldu

Vali Mustafa Yavuz’un eşi Süreyya Yavuz, Karabük’te 2015 yılından beri koruyucu aile olan Yel Ailesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında aile bireyleriyle tanışan ve koruyucu aile ile çocuklarla bir süre sohbet eden Süreyya Yavuz, koruyucu ailenin üstlendiği bu önemli görev için teşekkür etti.

Süreyya Yavuz, yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi öncülüğünde Türkiye’de 2012 yılında koruyucu ailelerle ilgili başlayan çalışmalar ilimizde de başarıyla yürütüldü. Maalesef her birey biyolojik anne ve babasıyla birlikte olamıyor. Ama asıl olan, çocukların topluma, millete ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirilmesidir. Bu anlamda, gönüllü koruyucu ailelerimiz çok önemli bir görev üstlenmiştir. Biz tarih boyunca, hem toplum hem de devlet ölçeğinde yetimi, öksüzü korurken, onların hakkını savunurken, bu konu devlet politikası olarak yaşamımıza dahil olmuştur. Bugün ülkemizde insana önem veren anlayış çerçevesinde iyi bir başarı elde edilmiştir. Bu nedenledir ki, şefkat ve sevgisini gösteren insanlarımız, artık o çocukları yanlarına alıp, en iyi şekilde bakıp yetiştiriyorlar. Bu anlamda, tüm koruyucu ailelerimize üstlendikleri bu önemli görevden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Devlet olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum,” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Ali YEL

    Valimizin eşi Süreyya Hanım efendiye, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdurrahman Beye ve beraberinde gelen personel arkadaşlarımıza bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sayın Valimize, Eşine ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz ve personellerine Saygılar Selamlar… Kısmet ve Ali YEL

Yeni yorumlara kapalı.

corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Ali YEL

    Valimizin eşi Süreyya Hanım efendiye, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdurrahman Beye ve beraberinde gelen personel arkadaşlarımıza bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sayın Valimize, Eşine ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz ve personellerine Saygılar Selamlar… Kısmet ve Ali YEL

Yeni yorumlara kapalı.