SP-BBP İttifak Adaylarından Gazetemize Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Nisan, 2015 14:27 tarihinde yayınlandı
0
0

SP-BBP İttifak Adaylarından Gazetemize Ziyaret

7 Haziran Genel Seçimlerinde Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ortak karar alarak, Saadet Partisi çatısı altında ittifak oluşturmuş ve seçimlere girme kararı ile birlikte Saadet Partisi adayı Soner Malkoç ile Büyük Birlik Partisi adayı Dursun Kıraç Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.
Yapılacak seçimler için çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattıklarını belirten ittifak adayları Soner Malkoç ve Dursun Kıraç, Saadet Partisi çatısı altında oluşan ittifak ile birlikte 7 Haziran’da gerçekleşecek seçimde baraj sorunu yaşanmayacağını belirterek, şu ana kadar yapılan çalışmalarda vatandaşlardan aldıkları izlenimin çok iyi olduğunu söylediler.
Seçimlere kadar İl genelinde çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirten adaylar, “Milletin Kurtuluş adresi Milli İttifak olacak, bu seçimin galibi Saadet Partisi-Büyük Birlik Partisi ittifakı olacak” dediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda haber takibi yapan muhabir darbedildi D6IqElIn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da haber takibi yapan muhabir darbedildi

Bolu’da altın fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kuyumcuda oluşan yoğunluğu görüntülemek isteyen muhabir Yağız Ekmen, işletme sahibi tarafından darbedildi.

Edinilen bilgiye göre, Yukarı Çarşı mevkisindeki Yıldırım Beyazıt Camisi altında bulunan bir kuyumcunun önünde yoğunluk oluştu. Yoğunluğu haber yapmak üzere çekim yapmak isteyen muhabir Yağız Ekmen, işletme sahibi K.Y. ve yanındaki bir kişinin tepkisiyle karşılaştı. “Sen bizim ekmeğimizle mi oynuyorsun?” diyen K.Y., Ekmen’i darbetti. Ekmen, yüzünden ve boynundan hafif şekilde yaralandı. Şüphelilerin, darbedilen muhabirin kamerasındaki görüntüleri zorla silmeye çalıştığı da öğrenildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Darp raporu alan muhabir Ekmen şüphelilerden şikayetçi olurken, polis ekipleri gelmeden olay yerinden ayrıldığı belirlenen işletme sahibi K.Y.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Ayrıca, olay sırasında işletme sahibi K.Y.’nin yanında bulunduğu öğrenilen kişinin de ifadesine başvuruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin