Reklam
Reklam
67af10421b9f7
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
14 Şubat, 2025 12:43 tarihinde yayınlandı
0

Sosyalfest 2025’e Paydaş Desteği Her Geçen Gün Artıyor

Karabük Üniversitesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında Sosyalfest 2025 Kurumsal Ortaklık Protokolü imzalandı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın, Sosyalfest 2025 kapsamında görüşmeleri hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Rektör Prof. Dr. Kırışık, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın ile bir araya geldi.

Görüşmede, iki üniversite arasında akademik, bilimsel ve kültürel alanlarda iş birliğinin geliştirilmesine yönelik fikirler ele alındı. Başta Sosyalfest 2025 kapsamında gerçekleştirilebilecek ortak projeler üzerinde durularak iş birliğini genişletme konusunda ortak karar alındı.

Bu kapsamda, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Kurumsal Ortaklık Protokolü’nü imzaladılar. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, imzalanan protokolün önemine değinerek, “Sosyalfest 2025, sadece bir festival olmanın ötesinde, sosyal bilimler alanında yenilikçi fikirlerin ortaya çıkmasını sağlayan ve toplumsal sorunlara çözüm sunan bir platform olacak. Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, akademik dayanışmamızı güçlendirecek ve sosyal bilimlerin toplum üzerindeki etkisini artıracaktır.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin