Karabük Postası tarafından
04 Mayıs, 2023 11:19 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sevgili vaadiyle şantaj yapıp evini bastıkları vatandaşın 18 bin TL’sini zorla aldılar

Kastamonu'da bir kadın sevgili olmak vaadiyle bir kişiyi tuzağa düşürerek ailesi olduğunu söylediği kişilerle birlikte şantaj yaptı. Evi basılıp 18 bin TL'si zorla alınan şahsın polise şikayette bulunası üzerine şebeke çökertildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıslardan 3'ü tutuklandı. Kastamonu'da bir kadın, sevgili olmak vaadiyle tuzağa düşürdüğü şahsa ailesinin eve geldiğini söyleyerek şantaj yaptı. Tehdit ettikleri şahıstan 100 bin TL isteyen şahıslar, vatandaşın evine zorla girerek banka hesabındaki 18 bin TL'yi başka bir banka hesabına göndertti. Şüpheliler, daha sonra tekrar gelerek paranın kalan kısmını alacaklarını söyleyerek evden ayrıldı. Yaşanan olayın ardından vatandaşın ihbarı üzerine Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Düzenlenen operasyonda E.C.G., C.G., S.K., B.Y. ve A.U.Y. ile paranın aktarıldığı hesabın sahibi S.T. gözaltına alındı. S.T., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.C.G., C.G. ve S.K. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, B.Y. ve A.U.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da çöp ayrıştırma makinesine sıkışan genç hayatını kaybetti

Ordu’da, çöp ayrıştırma tesisinde makineye sıkışan genç hayatını kaybetti.
Olay, Altınordu ilçesinde bulunan çöp ayrıştırma tesisinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Soner Altun (26) isimli emekçi, çalışma esnasında kendisini iş makinesine kaptırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptıkları incelemenin akabinde Altun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden Soner Altun’un, Ünye ilçesinin Yenikent Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Başkan Güler’den taziye mesajı
Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, toplumsal medya hesaplarından yayınladığı taziye bildirisinde, "Değerli mesai arkadaşımız Soner Altun kardeşimizin elim bir kaza sonucu vefat etmesinin derin hüznünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, yeri cennet olsun" sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.