blank
Berkay Doğan tarafından
01 Eylül, 2025 11:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

SDH’ye 2. Radyoloji Uzmanı Atandı

Safranbolu Devlet Hastanesinde sağlık hizmetleri her geçen gün güçleniyor. Hastaneye atanan 2. Radyoloji Uzmanı Dr. Özge Özdemir  görevine başladı.

Yeni uzman doktorun göreve başlaması ve modern ultrason cihazının devreye alınmasıyla birlikte, Safranbolu halkı daha hızlı, etkili ve kaliteli sağlık hizmeti almaya başladı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Erkan Andaç, yaptığı açıklamada, “Safranbolu Devlet Hastanesi olarak halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için kadromuzu ve teknik altyapımızı sürekli güçlendiriyoruz. Radyoloji bölümüne yeni atanan hekimimiz ve son teknoloji ultrason cihazımız sayesinde hem görüntüleme hizmetlerimiz hızlandı hem de hasta memnuniyetimiz arttı. Özellikle acil ve poliklinik başvurularında bekleme süreleri kısaldı. Amacımız, Safranbolu halkının başka merkezlere gitmeden kendi ilçesinde en kaliteli sağlık hizmetini alabilmesi" ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’daki Assan fabrikasında mal kaçırma iddiası: Jandarma müdahale etti

FETÖ soruşturması kapsamında kayyum atanan Assan firmasının, Bolu’nun Gerede ilçesindeki fabrikasından mal kaçırıldığı savları üzerine jandarma takımları operasyon düzenledi.
F-16 savaş uçakları için bomba üreten Assan firmasının sahibi Emin Öner ve Genel Müdürü Gürcan Okumuş, FETÖ ile irtibatlı oldukları ve askeri casusluk yaptıkları kuşkusuyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, Assan ve ona bağlı 10 firmaya kayyum atandı.
Kayyum kararının akabinde, şirketin Gerede ilçesindeki fabrikasından konteynerlere yüklenen gereçlerin, Nuhören köyüne götürülmek istendiği argüman edildi. Durumu fark eden vatandaşların cep telefonlarıyla imaj alarak ihbarda bulunması üzerine bölgeye jandarma takımları sevk edildi.
Ekiplerin yaptığı incelemenin akabinde, taşınmaya çalışılan gereçler denetim altına alınarak fabrikaya geri götürüldü.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.