Samsun’da tramvay ambulansla çarpıştı: 4 sağlık çalışanı yaralandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da tramvay ambulansla çarpıştı: 4 sağlık çalışanı yaralandı

Samsun’da tramvayın kalp krizi vakasına giden ambulansla çarpışması sonucu 3’ü ambulansta, 1’i tramvayda olmak üzere 4 sağlık çalışanı yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Gar Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Büyükşehir Belediyesine ait vatman Sinan E. idaresindeki tramvay, 112 Acil Servis’e ait İbrahim Ceylan yönetimindeki 55 AJH 197 plakalı ambulansla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ambulans devrildi. Kazada ambulans şöförü İbrahim Ceylan ile ambulansta görevli Şeyma Suay Çiftçi ve Erdi Kazaer ile tramvayda yolcu olarak bulunan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı Mehmet Eşici yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ambulansın Fuariçi’ndeki düğün salonunda bir kalp krizi vakası ihbarı üzerine olay yerine giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Yaralı Mehmet Eşici, “Tramvayın ön tarafındaydım. Büyük bir patlama oldu, deprem oldu sandım” dedi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ilkadim muhtarlariyla guvenlik toplantisi 1T4AfDGu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

İlkadım muhtarlarıyla güvenlik toplantısı

Samsun’da mahallelerde huzur ve güvenliğin artırılması amacıyla İlkadım ilçesinde görev yapan muhtarlarla kapsamlı bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş başkanlığında emniyet müdürlüğü binasında yapıldı. Toplantıda asayiş olaylarının önlenmesi, suç ve suçlularla mücadelede muhtarlarla koordinasyonun güçlendirilmesi, madde bağımlılığıyla mücadele, gençlerin suça sürüklenmesinin önlenmesi ve mahallelerde güven ortamının sürdürülebilirliği konuları ele alındı.

Toplantı sırasında muhtarların mahallelerine ilişkin sorun, talep ve önerileri tek tek dinlenerek not alındı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, vatandaşların kamu hizmetlerine daha hızlı erişimi, olası risklerin önceden tespit edilmesi ve ihbar mekanizmalarının daha etkin kullanılması konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş yaptığı konuşmada, güvenli mahallelerin ancak iş birliğiyle mümkün olacağını vurgulayarak, muhtarların sahadaki en önemli paydaşlar olduğunu belirtti. Arıbaş, mahallelerdeki huzur ve güven ortamının güçlendirilmesi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nün, “Güvenli mahalleler” hedefi doğrultusunda vatandaş odaklı polislik anlayışıyla tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin