Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da tramvay ambulansla çarpıştı: 4 sağlık çalışanı yaralandı

Samsun’da tramvayın kalp krizi vakasına giden ambulansla çarpışması sonucu 3’ü ambulansta, 1’i tramvayda olmak üzere 4 sağlık çalışanı yaralandı.
Kaza, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Gar Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Büyükşehir Belediyesine ait vatman Sinan E. idaresindeki tramvay, 112 Acil Servis’e ait İbrahim Ceylan yönetimindeki 55 AJH 197 plakalı ambulansla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ambulans devrildi. Kazada ambulans şöförü İbrahim Ceylan ile ambulansta görevli Şeyma Suay Çiftçi ve Erdi Kazaer ile tramvayda yolcu olarak bulunan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı Mehmet Eşici yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Ambulansın Fuariçi’ndeki düğün salonunda bir kalp krizi vakası ihbarı üzerine olay yerine giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Yaralı Mehmet Eşici, "Tramvayın ön tarafındaydım. Büyük bir patlama oldu, deprem oldu sandım" dedi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Bolu’nun Mengen ilçesi Kıyaslar köyü mevkiinde D750 Karayolu kenarında çıkan orman yangını, takımların ağır çabası sonucu akşam saatlerinde denetim altına alındı.
Yangın, saat 15.00 sıralarında ormanlık alanda şimdi belirlenemeyen bir nedenle başladı. Rüzgarın da tesiriyle kısa müddette büyüyen yangına ihbar üzerine bölgeye sevk edilen çok sayıda orman, itfaiye, jandarma ve sıhhat grubu müdahale etti.

Havadan ve karadan ağır mücadele
Yangına müdahalede 7 helikopter, 57 araç ve yaklaşık 200 işçi misyon aldı. Takımların havadan ve karadan yaptığı çalışmalar sonucunda alevlerin 5’inci saatin sonunda kısmen denetim altına alındığını Bolu Valisi Abdulaziz Aydın açıklamıştı. Havanın kararmasıyla helikopter takviyesi sona ererken, gruplar karadan söndürme ve soğutma çalışmalarına devam etti.

OGM’den açıklama
Havanın kararmasının akabinde bölgede tesirini yitiren rüzgar sebebiyle gruplar alevleri çevreledi. Orman Genel Müdürlüğü (OGM), resmi toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mengen’de çıkan yangının büsbütün denetim altına alındığını duyurdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin