Samsun’da otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı - Karabük Haber Postası
samsunda otomobil sarampole uctu 2 yarali 89lw7rxK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde denetimden çıkan arabanın şarampole uçtuğu kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Çarşamba ilçesi Yukarı Donurlu Mahallesi Doğal Hayat Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İ.B.Ç. (46) yönetimindeki 55 AOB 095 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 25 metrelik şarampole yuvarlandı.

Kazada şoför İ.B.Ç. ile araçta bulunan yolcu Z.Ç. (78) yaralandı. Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin