Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ekim, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da montlar gardıroplardan çıkıyor

Sıcaklıkların 9 derece birden düştüğü Samsun’da yağmurun da etkisiyle havalar serinledi. Yağışlı havanın etkisine giren Samsun’da montları giyme zamanı geldi.
Samsun’da Ekim ayının ilk yarısında sıcaklıklar ortama 27 derecede seyretti. Hafta başı itibarıyla yağmurlu havanın etkisine giren Samsun’da sıcaklıklar mevsim normallerine döndü. Bugünden itibaren etkili olacak soğuk hava dalgasının yanı sıra hafta boyunca sağanak yağışların il genelinde etkili olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Samsun’un 1 haftalık genel hava durumunu kamuoyu ile paylaştı. Paylaşılan verilere göre Samsun’da hafta boyunca sağanağın etkili olması ve sıcaklıkların gündüz 18, gece ise 11 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Ayrıca Samsun’un doğu ilçeleri de dahil olmak üzere Doğu Karadeniz’de şiddetli yağışların etkili olacağı tahmin edildiğinden vatandaşlara uyarılar yapıldı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otları temizlemek isterken yanarak can verdi

Tokat’ta ateş yakarak ot paklığı yaparken alevlerin ortasında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti.
Olay, kent merkezine yaklaşık 28 kilometre uzaklıktaki Çökelikkışla köyünde meydana geldi. Teze nazaran, 85 yaşındaki Halil Çelik’ten bir mühlet haber alamayan yakınları aramaya başladı. Köyün girişindeki, hayrına yaptırdığı çeşmenin yanında bir ceset gören vatandaşlar durumu çabucak muhtara bildirdi. Olay yerine giden köy halkı, yerde yatan kişinin Halil Çelik olduğunu ve hayatını kaybettiğini öğrendi. Birinci incelemelere nazaran Çelik’in, çeşme etrafındaki otları temizlemek için ateş yaktığı, fakat denetimini kaybederek alevlerin ortasında kalarak ömrünü yitirdiği üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.