karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Samsun’da 2 çocuk annesi kadına önce evini sattırdılar, ardından da üzerine şirket açıp dolandırdılar

Samsun’da 2 çocuk annesi kadın önce kendisine ev aldırılıp sattırıldığını, ardından da adına şirket açarak dolandırıldığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Genç kadın, adına açılan şirketten dolayı 1 milyon 463 bin 689 lira vergi borcu gelince dolandırıldığını anladığını söyledi.
Samsun’da 2 çocuk annesi Dursiye Giritli (37), tanıdığı kişilerin önce "Ucuz ev var sana alalım" diye verdiği 850 bin liraya Tekirdağ’dan kendisine ev aldıklarını, daha sonra da "1 milyon 200 bin liraya alıcısı var. Para kazanacaksın" diyerek evini sattırdıklarını ve sadece kendisine 100 bin lira para verip diğer paraların taksitle ödeneceğini söyleyip kandırıldığını ifade etti.
Dursiye Giritli, "Aynı kişiler, ’Seni mağdur ettik. Bize ortak ol. Her ay sana kar veririz’ diyerek adıma yapı malzemeleri ve kimya üzerine şirket açmışlar. Ancak geçen zaman içinde para da göndermediler. Dolandırıldığımı Kocaeli Defterdarlığı’ndan 1 milyon 463 bin 689 lira vergi borcu gelince anladım. Üstelik adıma da 9 afet GSM operatörlerinden şirket hattı telefon numarası almışlar. Beni dolandıran T.İ., A.M., A.Ö. ve adının Aslan diye bildiğim şahıstan şikayetçi oldum. Beni dolandıranların yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum. Çok mağdur oldum. Başka insanlar da dolandırıcılara kanmasın" dedi.
Samsun Adliyesi’ne giderek Tekirdağ ve Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletilmek üzerine suç duyurusunda bulunan Dursiye Giritli, yetkililerden yardım istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin