Şahin: “Bilginin değersizleştiği, yalanın kolayca yayılabildiği bir çağda, doğru ve ilkeli gazetecilik, nitelikli bir kamu hizmetidir.” - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
3fe987b8 849d 4b06 ae87 374c6e6acd4b
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Temmuz, 2025 15:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Şahin: “Bilginin değersizleştiği, yalanın kolayca yayılabildiği bir çağda, doğru ve ilkeli gazetecilik, nitelikli bir kamu hizmetidir.”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, basın mensuplarının toplumu bilgilendirmedeki kritik rolüne dikkat çekti.
Milletvekili Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kamuoyunun gerçek, hızlı ve tarafsız bilgiye erişimi; şeffaf, katılımcı ve güçlü bir toplum düzeni için hayati öneme sahiptir.
Bu sorumluluğu büyük bir özveriyle yerine getiren gazetecilerimiz, yalnızca haber aktaran değil; aynı zamanda toplumu aydınlatan, farkındalık oluşturan ve ortak bir bilinç inşa eden mümtaz aktörlerdir.
Küresel ölçekte yaygınlaşan dezenformasyonla mücadele sürecinde, meslek ilkelerine bağlı, etik değerlere riayet eden ve tarafsız yayıncılık anlayışını benimseyen basın mensuplarının kıymeti her geçen gün daha da artmaktadır.
Bilginin değersizleştiği, yalanın kolayca yayılabildiği bir çağda, doğru ve ilkeli gazetecilik, aynı zamanda nitelikli bir kamu hizmetidir.”
Açıklamasında Karabük’te görev yapan gazetecilere de ayrı bir parantez açan Şahin, şunları söyledi:
“Şehrimizin sesi olan; mahallemizin, köyümüzün, sokağımızın nabzını tutan ve halkla yöneticiler arasında bir köprü vazifesi üstlenen kıymetli medya temsilcilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Mesleğini onurla sürdüren, gece gündüz demeden emek veren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı içtenlikle kutluyor; görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Ebediyete irtihal eden değerli basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.
Milletimizin doğru bilgiye ulaşma hakkını savunan tüm basın emekçilerine en içten saygı ve selamlarımı iletiyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede yamactan kopan dev kayalar insaat halindeki binanin ustune dustu APwlpeRQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Gümüşhane’de yamaçtan kopan dev kayalar, inşaat halindeki binanın üstüne düştü

Gümüşhane’de gece saatlerinde yamaçtan kopan dev kayalar, inşaat halindeki binaya zarar verdi.

Olay, Gümüşhane merkez Yenimahalle Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartman inşaatının arkasında bulunan dağ yamacından kopan dev kayalar, inşaat alanına düştü. Büyük gürültüyle yaşanan olayda inşaat halindeki bina zarar gördü. Gece saatlerinde meydana gelen olay nedeniyle çevre binalarda yaşayan vatandaşlar da tedirginlik yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede güvenlik önlemi alarak çevrede inceleme yaptı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin