Ankara, Kastamonu, Zonguldak, Sakarya, İstanbul, Eskişehir, Bartın ve Bolu illerinden gelen toplam 11 takım ve 300 sporcu, antrenör ve idareci turnuvada mücadele edecek.
Turnuvanın açılış müsabakasına Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven , Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan , Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin , ilçe ve şube müdürleri katılım sağladı.
İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük'te düzenlenen bu turnuvaların spor turizmine önemli bir katkı sağladığını belirterek, “Böylesine geniş katılımlı bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını, turnuvanın genç sporcuların gelişimleri için yararlı olduğunu söyledi. İl Müdürü Güven, Sporun birleştirici gücüyle gençleri bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Karabük'te futbol heyecanı üç gün boyunca devam edecek ve gruplarında birinci olan takımlar bir üst tura yükselmeye hak kazanacak.