blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Rektör Kırışık: “Karabük Üniversitesi bilim merkezli öğrenci dostu bir üniversitedir”

Karabük Üniversitesinin senato toplantısında konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, ’Öğrenci Takviye Koordinatörlüğü’nün kurulduğunu ve faaliyete geçtiğini duyurdu.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın başkanlığında gerçekleştirilen senato toplantısında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Karabük Üniversitesi senato üyeleri yer aldı.
Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın 2025 yılı Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları anlattığı sunum ile başlayan toplantı, üniversitenin akademik ve idari süreçlerine ait kıymetli gündem başlıklarının görüşülmesiyle devam etti.
"Karabük Üniversitesi olarak öğrenci dostu bakış açısına sahibiz." diyen Rektör Kırışık faaliyete yeni başlayan Öğrenci Takviye Koordinatörlüğünde öğrencilerin her türlü meselesinin dinlenip tahlil yolları bulunacağını söyledi.
Öğrenci Takviye Koordinatörlüğünün faaliyetlerinin tüm akademik ünitelere yaygınlaştırılacağını vurgulayan Kırışık, "Her ünitemizde Öğrenci Takviye Koordinatörlüğümüz bu çalışmayı yapacak. Gayemiz hem üniversitemizin faaliyetlerini ve siyasetlerini öğrencilerimize anlatmak hem de onların isteklerini, tekliflerini ve taleplerini toplamak" dedi.
Rektör Kırışık, öğrencilerin daha aktif bir tahsil hayatı sürdürebilmesi için bu cins dayanak düzeneklerinin değerine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İran’dan tahliye edilen Ummanlı kafile uçakla Trabzon’dan ülkelerine dönüyor

İsrail’in İran’a yönelik taarruzları ve İran’ın karşılık vermesiyle bölgedeki güvenlik durumu giderek kötüleşirken, Umman Sultanlığı İran’daki vatandaşlarını tahliye etmeye devam ediyor. Van’ın Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı’ndan tahliye edilen Umman vatandaşları otobüsle geldikleri Trabzon’dan havayoluyla memleketlerine dönüyor.
İran hava alanının uçuşlara kapatılmasıyla birlikte birçok ülke vatandaşlarını kara yoluyla tahliye yoluna gitti. Bu kapsamda Umman, İran’da bulunan vatandaşlarını tahliye etmek üzere Van’ın Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı’na otobüs gönderdi. Kapıköy Gümrük Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan Umman kafilesi, otobüsle Trabzon’a geldi. Trabzon Havalimanı Dış Çizgiler Giden Yolcu Terminali önünden otobüslerden inen Umman kafilesi, Dış Sınırlar Terminali önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Trabzon’da turistik hedefli bulunan Umman vatandaşlarının da yer aldığı dönüş kafilesinde toplam 288 kişi bulunurken, Ummanlılalar, süreçlerinin tamamlanmasının akabinde peronda kendilerini bekleyen uçağa bindiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin