Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Haziran, 2016 14:19 tarihinde yayınlandı
0

Ramazan Çadırı İlk İftarını Verdi

Karabük Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak kurulan iftar çadırında, bu yılda on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayının ilk gününde çok sayıda vatandaş orucunu açarken, iftar çadırı, Ramazan Ayının ilk günü büyük ilgi gördü.

Karabük Belediyesi tarafından Kent Meydanında kurulan 600 kişilik iftar çadırı hizmet vermeye başladı. Karabük’lü birçok vatandaş Ramazan Ayının ilk orucunu Kent Meydanında kurulan çadırda açtı. İlk iftarda evlerine yetişemeyenler, sosyal bir ortamda iftarını açmak isteyenler ve fakir aileler iftar çadırına akın etti.  Geçtiğimiz yılda aynı yerde kurulan çadırda 600 kişiye iftar sofrası açan Karabük Belediyesi, hizmetine bu yılda devam etti. Ramazan Ayının son gününe kadar devam edecek uygulama, vatandaşların iftarlarını rahatça açmalarına olanak sağlayacak. Kent Meydanında, dar gelirli ve iftara yetişemeyen vatandaşlar için kurulan iftar çadırında ilk gün yaklaşık 600 kişi orucunu açtı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 9
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Mayıs, 2026 11:18 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya “Bizim makamımız sokaklar”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mahalle ziyaretlerine Şirinevler Mahallesi’nde devam etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çetinkaya, belediyecilik anlayışını “Bizim makamımız sokaklar” sözleriyle özetledi.

Başkan Çetinkaya, Şirinevler Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek iş yerlerini tek tek dolaştı. Esnafa hayırlı işler dileyen Çetinkaya, mahalle sakinlerinden gelen öneri ve talepleri dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan, sokakta sohbet ettiği kişilerle samimi bir diyalog kurdu.

Ziyaret sırasında Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik ile de bir araya gelen Çetinkaya, mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Saha ziyaretinde bir açıklama yapan Başkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için en kıymetli makam, hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz sokaklarımızdır. Bugün Şirinevler’de esnafımızın samimi selamına ortak olduk, vatandaşımızın sesine kulak verdik. Bizim rehberimiz hemşerilerimizin sesidir. Her sokakta var olmaya, her gönülle birleşmeye ve Karabük’ü sokak sokak güzelleştirmeye devam edeceğiz.”

Mahalle sakinleri ise Başkan Çetinkaya’yı sürekli sahada görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, samimi ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin