Reklam
Reklam
P jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2024 10:17 tarihinde yayınlandı
0

Parmağa sıkışan yüzük kesilerek çıkarıldı

Karabük’te bir kişinin parmağına sıkışan yüzük, itfaiye ekipleri tarafından kesilerek çıkarıldı.

Parmağına sıkışan yüzüğü bir türlü çıkartamayan yabancı uyruklu bir kişi, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Burada da yüzük vatandaşın parmağından çıkarılamazken, Karabük Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verildi. Hastaneye giden itfaiye ekipleri, şahsın parmağındaki yüzüğü spiral makinesiyle keserek çıkardı.

AW199788 02 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin