Karabük Postası tarafından
15 Ekim, 2023 15:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Pakistan’da kum fırtınası: Gökyüzü turuncuya boyandı

Pakistan’ın Belucistan eyaletinde yaşanan kum fırtınası birçok bölgede gökyüzünü turuncuya boyadı.

Pakistan’ın Belucistan eyaletini kum fırtınası vurdu. Eyalette görüşü ve sıcaklığı etkileyen kum fırtınası, gökyüzünü turuncuya boyadı. Fırtınadan etkilenen Nushki, Chaghai, Çaman, Pişin, Killa Abdullah, Gülistan bölgelerinde trafik aksarken, Quetta-Chaman Otoyolu'nda görüş mesafesi sıfıra düştü. Saatte 65 kilometre hıza ulaşan rüzgar hayatı felç etti.(İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma’da Çevre Dostu Girişimler ve Sıfır Atık şenliği

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde etraf şuurunu artırmak ve geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak hedefiyle "Çevre Dostu Teşebbüsler ve Sıfır Atık Şenliği" kapsamında bir dizi aktiflik düzenlendi.
Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi iş birliğiyle organize edilen şenlik, Farkındalık Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe; Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, Şube Müdürü Muhammet Atlı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Vilayet Müdür Yardımcısı Eray Afşar, Kent Kurulu Lideri İsmail İnam, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Etkinlik kapsamında düzenlenen yürüyüşün akabinde, atık eserlerin geri dönüşümünü husus alan çeşitli aktiviteler, fotoğraf standı ve fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Şenlik boyunca iştirakçilere etrafa hassas birey olmanın ehemmiyeti anlatılırken, çocuklar ve gençlerin ağır ilgi gösterdiği etkinliklerde eğlenceli ve öğretici anlar yaşandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin