Karabük Postası tarafından
13 Nisan, 2021 08:03 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Özlem Aras Gürel’den Meslek Edindirme Kurslarına Ziyaret

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel, İŞKUR İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliğinde açılan Meslek Edindirme Kurslarını ziyaret etti. Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezinde açılan ve 15 kursiyerin katıldığı “Aşçı Yardımcısı” Meslek Edindirme Kursu ziyaretinde eğitici Tuğba Dağ’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Özlem Aras Gürel, 5000 Evler Sosyal Yaşam Merkezinde açılan ve 15 kursiyerin katıldığı “Yöresel Gıda Ürünleri Üretim Elemanı” Meslek Edindirme Kursunu da ziyaret ederek eğitici Şule Özkan’dan bilgiler aldı. Ziyaretlerde kurslarda eğitim gören kursiyerlerle sohbet ederek yaptıkları el emeği ürünleri inceleyen Özlem Aras Gürel, açılan bu tür kursların mesleki açıdan büyük kazanımlar getirdiğini ve bu kurslar sayesinde birçok kadının kendi işini kurduğunu ifade ederek, büyük emek ve sabır isteyen ancak kurs sonunda o işi veya o mesleği yapabilecek bilgi ve donanıma ulaşacak kursiyerlerin isterlerse bir işte çalışabileceklerini, isterlerse kendi iş yerlerini açabildiklerini bunun çok önemli olduğunu söyledi. Meslek Edindirme Kursları ziyaretinde Özlem Aras Gürel’e, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış ile Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Dursun Yeşiloğlu eşlik etti.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
31 Ocak, 2026 13:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti Batı Karadeniz Strateji Toplantısı Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenecek Batı Karadeniz Bölge Strateji Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş’ün teşrifleriyle Karabük’te gerçekleştirilecek.

Üç gün sürecek program kapsamında, bölge teşkilatlarının katılımıyla strateji toplantıları ve çalıştaylar düzenlenecek. Program, pazar günü yapılacak değerlendirme toplantılarının ardından sona erecek.

Toplantıya Karabük, Bartın, Zonguldak, Çankırı, Kastamonu, Samsun, Sinop, Çorum, Amasya ve Tokat illerinden gelecek teşkilat mensupları katılacak. Program kapsamında 10 ilin il başkanları, 109 ilçenin ilçe başkanları, il koordinatörleri ve teşkilat başkanları Karabük’te bir araya gelecek.

Bölge Strateji Toplantısı çerçevesinde, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Mücahit Yılmaz tarafından “AK Parti Teşkilat ve Siyaset Anlayışı” başlıklı sunum gerçekleştirilecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Haydar Ali Yıldız, “Lider, Fikir ve Teşkilat Eğitimi” başlıklı eğitim programıyla teşkilat mensuplarına hitap edecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı ise “Siyasal İletişim” konulu eğitim verecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Batı Karadeniz Bölgesi’nden gelecek teşkilat mensuplarını Karabük’te ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek, bu toplantıların teşkilatların sahadaki koordinasyonunu güçlendirmesi ve ortak akılla belirlenecek stratejilere katkı sunması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin