Özçelik-İş Sendikası'ndan, Filistin'e Özgürlük Yürüyüşüne Destek - Karabük Haber Postası
des 1
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
07 Ekim, 2025 15:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Özçelik-İş Sendikası’ndan, Filistin’e Özgürlük Yürüyüşüne Destek

Özçelik-İş Sendikası  Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ve Genel Sekreter Ahmet Çolak beraberindeki şube başkanları ve şube yöneticileriyle birlikte 5 Ekim 2025 tarihinde HAK-İŞ’in üyesi olduğu Filistin’e Destek Platformu tarafından İstanbul’da, “Özgürlüğe Yürüyüş” temasıyla düzenlenen programa katıldı.

Onbinlerce kişinin öğle namazında Ayasofya Camii’nde buluşmasıyla başlayan programa; HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ve Genel Sekreter Ahmet Çolak’ın yanı sıra, HAK-İŞ Genel Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Filistin’e Destek Platformu Dönem Başkanı Mehmet Güney, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, HAK-İŞ’e üye sendikalarımızın

İstanbul Şube başkanları ve temsilcileri ile kalbi Filistin ile atan yüzbinlerce vatandaş katıldı.Eminönü Meydanı’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan HAK-İŞ’in Genel Başkanı Mahmut Arslan, İsrail’in Filistin’e zulmü durana kadar direnişe ve mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.
Arslan, alanı dolduran kalbi Filistin ve Gazze için atan yüzbinlere seslenerek, “Varlıklarıyla bu meydana anlam katan, bu meydana mana katan aziz İstanbullular, yeryüzünün bütün meydanlarında katil Trump ve katil Netenyahu’nun rehinesi olan devletlere rağmen meydanları dolduran dünya halklarına buradan selam olsun” dedi.

Ayasofya Camii’nde kılınan öğle namazının ardından yüzbinlerce kişi, Eminönü Meydanı’na Filistin’in özgürlüğü için yürüyerek, katil İsrail ve Netenyahu’yu protesto etti.

Program, Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Türkben tarafından Filistin davasında hayatını kaybedenler için yapılan dua ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin