blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Otomobil 15 metrelik uçurumdan düştü: Sürücü yaralı kurtuldu

Gümüşhane’de şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği araba 15 metrelik uçurumdan yuvarlanarak belediyeye ilişkin otoparkın istinat duvarından düştü. Kazada şoför yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Gümüşhane Canca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, kent merkezinden Canca Mahallesi’ne giden Oğuzhan Sabri T. idaresindeki 29 AF 522 plakalı araba şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle virajı alamayarak yaklaşık 15 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Gümüşhane Belediyesi Araçlar Amirliği otoparkının istinat duvarından düşen arabanın şoförü yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye ve polis grupları sevk edildi. Hurdaya dönen arabadan yaralı olarak çıkarılan şoför Oğuzhan Sabri T., ambulansla Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazada araç kullanılamaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polis kovalamacasıyla yakalanan sürücü alkollü çıktı

Bartın’da uygulama yapan polis gruplarının ’dur’ ihtarına uymayan aracın şoförü kovalamacayla yakalandı.
Bartın-Zonguldak yolu Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında uygulama yapan trafik polis takımlarının ’dur’ ihtarına uymayan 74 BM 622 plakamı araç ile polis grupları ortasında kovalamaca başladı. Takımların kovalamacası ile araç, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki trafik ışıklarının bulunduğu alanda sıkıştırıldı. Araç içerisindeki şoför ve yanında bulunan 1 kişi takımlar tarafından etkisiz hali getirildi. Araç şoförünün 160 promil alkollü olduğu tespit edildi. Şoför ve yanındaki şahıs sıhhat raporu için Bartın Devlet Hastanesi’ne, süreçler için ise polis merkezine götürüldü.
Araç ise bağlanarak cazibeli yardımıyla yediemin otoparkına çekildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin