OSB’ye Yeni Müdür Atanıyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Temmuz, 2017 14:28 tarihinde yayınlandı
0
0

OSB’ye Yeni Müdür Atanıyor

Karabük Organize Sanayi Müdürü Caner Özcan’ın görevden alınmasından sonra boş kalan OSB Müdürlüğüne Alper Tolga Saka’nın atanacağı söyleniyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Caner Özcan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünden alınmıştı. Özcan’ın görevden alınmasından sonra boş kalan Müdürlüğe İnşaat Mühendisi olan Alper Tolga Saka’nın atamasının yapılacağı öğrenildi. Atanmasına kesin gözü ile bakılan Alper Tolga Saka’nın atamasının yapılmasından sonra hemen göreve başlayacağı belirtildi.  Alper Tolga Saka’nın Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne atanması konusunda Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve yönetim kurulundan henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, bu açıklamanın bugün veya yarın yapılması bekleniyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin