Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

OKA, ’1. Kariyer Günleri’nde kalkınma ajanslarını tanıttı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), Amasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde düzenlenen “1. Kariyer Günleri” programında üniversite öğrencilerine kalkınma ajanslarını tanıttı.
Amasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından “1. Kariyer Günleri” programı düzenlendi. Programa, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Levent Uğur, protokol üyeleri, siyasi partilerin yöneticileri, akademisyenler, kurum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.
Yeşilırmak Yerleşkesi’nde düzenlenen programda Orta Karadeniz Bölgesi’nde alanında öncü birçok firma ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın(OKA) da aralarında bulunduğu kamu kurum ve kuruluşu da tanıtım stantları ile yer aldı.
Programda OKA standını ziyaret eden Amasya Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinden öğrencilere kalkınma ajansları ile TR83 Bölgesi’ni oluşturan Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinin tanıtımı yapıldı. OKA Amasya Yatırım Destek Ofisi (YDO) Uzmanı Murat Şimşek ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Nida Kaymakçı öğrencilere ajansın çalışmaları ve yürüttüğü projeler ile personel alım süreci hakkında bilgi verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin