Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ağustos, 2022 12:49 tarihinde yayınlandı
0

Öğrenciler Yeni Döneme Yaz Kursları İle Hazırlanıyor

Vali Fuat Gürel, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve Müdür Yardımcısı Erdal Üngören ile birlikte öğrencilerin eksikliklerini gidermeleri için tüm okullarda olduğu gibi Şehit Mehmet Esen Ortaokulunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak sunulan, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret etti.

Şehit Mehmet Esen Ortaokulunda 8. ve 6. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak açılan kurs sınıflarını ziyaret eden Vali  Fuat Gürel, kurslara katılan öğrencilerle sohbet ederek kitap hediye etti.

Öğrencilerle birlikte bir süre dersi takip eden Vali Fuat Gürel, “Sizler yaz kurslarına devam ederek bu süreci fırsata çeviriyorsunuz. Yaz okulunda almış olduğunuz bilgiler sayesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına daha hazır olarak girecek ve sınavlarda daha başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Sizlere eğitim hayatınızda başarılar dilerim.”dedi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Mayıs, 2026 13:47 tarihinde yayınlandı
0

Marifetli gençlik annesiyle üretti

“Maarifin Kalbinde Marifetli Gençlik” etkinlikleri ve “Ben Her Yerde Varım” projesi kapsamında Evliya Çelebi Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. “Anne Reçetesi” temasıyla düzenlenen atölye çalışmasında öğrenciler, anneleriyle birlikte mutfağa girerek geleneksel lezzetleri hazırladı.

Etkinlik süresince öğrenciler ve veliler; pasta, börek ve çeşitli tatlılar yaparak hem keyifli vakit geçirdi hem de kültürel değerlerin yaşatılmasına katkı sağladı. Renkli görüntülere sahne olan programda, aile-çocuk iş birliğinin önemi bir kez daha gözler önüne serildi.

Etkinliğe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, atölye çalışmalarını yerinde inceleyerek öğretmenler, öğrenciler ve velilerle sohbet etti. Hazırlanan ürünler hakkında bilgi alan Akbaş, öğrencilerin ve ailelerin uyum içinde ortaya koyduğu çalışmaları takdirle karşıladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yaptığı değerlendirmede, “Maarifin Kalbinde Marifetli Gençlik işte burada. Gençlerimizin aileleriyle birlikte üretmesi, paylaşması ve geleneksel değerlerimizi yaşatması son derece kıymetlidir. Bu tür etkinlikler, sadece akademik başarıyı değil; aynı zamanda kültürel, sosyal ve duygusal gelişimi de desteklemektedir. Emeği geçen okul yönetimini, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ve milli-manevi değerlerin yeni nesillere aktarılması açısından önemli bir örnek oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin