Karabük Postası tarafından
28 Haziran, 2019 09:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Oceania Para-Taekwondo Şampiyonu Alican Özcan oldu

Güleç Petrol Karabük Çınar Spor Kulübü sporcusu Alican Özcan Avusturalya’da düzenlenen Oceania Para Taekwondo Şampiyonasında birinci olarak şampiyonluğu elde etti. Avustralya Gold Coast’ta bugün gerçekleştirilen Oceania Para Taekwondo Şampiyonasında Güleç Petrol Karabük Çınar Spor Kulübü sporcusu Alican Özcan rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Şampiyonadan 1. Olarak ayrılan Özcan 2020 Tokyo Paralimpik oyunlarına katılma yolunda hanesine 20 puan daha yazdırmış oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’de fırtına çatıları uçurdu, ağaçlar devrildi

Artvin’in Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde tesirli olan fırtına nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar devirildi.
Artvin’in Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde akşam saatlerinde birdenbire başlayan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle birçok binanın çatısı uçarken, kimi ağaçlar devrildi, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda, fırtına nedeniyle geniş çaplı elektrik kesintileri yaşandı. Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde birçok mahalle karanlığa gömüldü.
Olayın akabinde AFAD, belediye ve elektrik dağıtım grupları bölgede çalışma başlattı. Hasar tespit çalışmalarının sürdüğü belirtilirken, vatandaşlar ise yaşadıkları dehşet dolu anları anlattı.
Yetkililerden alınan bilgiye nazaran fırtınanın tesirli olduğu bölgelerde güç arzının yine sağlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.