Milletvekili Şahin'den Köy Ziyareti - Karabük Haber Postası
dedeedede
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
29 Eylül, 2025 15:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Milletvekili Şahin’den Köy Ziyareti

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, eşi Esra Şahin ile birlikte Karabük’ün Eskipazar ilçesinde köy ziyaretinde bulundu.

Karasu köyünde hemşehrileriyle bir araya gelen Şahin, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi; yapılan ve yapılacak çalışmaları anlattı.

Köy halkının misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, “Karasu köyümüzde hemşehrilerimizle bir araya gelerek gönül dolusu sohbetler gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın her talebi bizim için yol haritasıdır. Onların ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm üretmek, en temel görevimizdir.” dedi. Şahin’e ziyaretinde İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Bağce, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva ve AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı Ahmet Aydemir de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin