Mesut Aydın, İl Genel Meclisi Başkanlığı’na Aday oldu - Karabük Haber Postası
sqsqq
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Mart, 2026 12:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Mesut Aydın, İl Genel Meclisi Başkanlığı’na Aday oldu

Eflani İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Aydın, 1 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek İl Genel Meclisi Başkanlığı Seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

Gazetemize yaptığı değerlendirmede, üç dönemdir AK Parti’den Eflani Belediye Meclis Üyeliği yaptığını belirten Aydın, sahip olduğu bilgi ve tecrübeyle bu yola çıktığını ifade etti. Diğer adayların da kıymetli olduğunu vurgulayan Aydın, “Görev istenmez, verilir” diyerek parti teşkilatını işaret etti.

Grup kararı ve teşkilat kararının belirleyici olduğunu, alınan her karara bağlı kalacağını söyleyen Aydın, partisi tarafından kendisine verilecek her görevi layıkıyla yerine getireceğini belirtti. Aydın, adaylık sürecinde il başkanı ve teşkilatın talebi ile onayının önemine dikkat çekerek, “görev istenilmez verilir” ilkesini şiar edindiğini ve kendisine sorumluluk verilmesi halinde görevi en iyi şekilde yapacağını sözlerine ekledi.

MESUT AYDIN KİMDİR?

1981 yılında Eflani’nin Yalacık Mahallesi’nde doğan Mesut Aydın, Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Bölümü ile Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. AK Parti Karabük Eflani Teşkilatı’nda 2008 yılından bu yana çeşitli kademelerde görev yapan Aydın, 2014-2026 yılları arasında Eflani İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi olarak görevine devam etmektedir. Halen İl Genel Meclisi Üyeliği, AK Parti Grup Sözcülüğü ve Meclis Katip Üyeliği görevlerini yürütmektedir.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Nisan, 2026 13:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Platformu ilçenin ihtiyaçlarını görüştü

Yenice Platformu, ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Toplantıya Platform Başkanı ve eski belediye başkanlarından Mustafa Akay başta olmak üzere, önceki belediye yazı işleri müdürü Mehmet Turgut, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu, Şoförler Odası Başkanı Sedat Çakıl, Emekliler Derneği Başkanı Tuncay Arslan, Yüksekokul Derneği Başkanı Mücahit Toprak, Engelliler Derneği Başkanı Yusuf Onur ve Yenice Gazetesi’nden Fahri Eliyeyoğlu katıldı.

Gündeme ilişkin konuların ele alındığı toplantıda, ilçenin öncelikli ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler masaya yatırıldı. Katılımcılar, Yenice’nin kalkınması için kurumlar arası iş birliğinin gerekliliğine dikkat çekerek, ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin