blank
Ramazan Öztürk tarafından
08 Kasım, 2024 14:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

MEDİKAR HASTANESİ’NDEN SAĞLIK BİLİMLERİ FESTİVALİNE GÜÇLÜ DESTEK

6-7 Kasım tarihlerinde Karabük Üniversitesi’nde gerçekleşen “Sağlık Bilimleri Festivali (SAĞLIKFEST)” başarıyla düzenlendi. Sağlık alanındaki yenilikçi projelerin sergilendiği, eğitim, teknoloji ve sağlık politikaları alanlarında farkındalık yaratan festivalde; Medikar Hastanesi etkinliğe güçlü bir sponsorluk desteği sundu.

Festival kapsamında, Medikar Hastanesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç ve Başhekim Op. Dr. Gürol Şahin katılım sağladı. Medikar Hastanesi tarafından açılan stant, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Festival süresince hem hastane hizmetleri tanıtıldı hem de sağlık teknolojilerindeki yeni gelişmeler paylaşıldı.

Sağlık Eğitiminde Yenilikçi Uygulamalar kategorisinde düzenlenen tasarım yarışmasında birincilik ödülünü, Medikar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç takdim etti. Yarışmanın kazanan projesi, sağlık eğitimi alanında yaratıcı bir çözüm sunarak dikkat çekti. Ödül töreninde, sağlık eğitimine olan katkıların ve yenilikçi yaklaşımların önemine vurgu yapıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, festivale katılımı ve sağladığı katkılar için Medikar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin’e plaket takdim etti. Prof. Dr. Kırışık; sağlık sektöründe iş birliğinin ve yeniliklerin önemine değinerek, Medikar Hastanesi'nin festivaldeki değerli katkılarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Bu yıl ilk kez geniş çapta düzenlenen Sağlıkfest, Karabük Üniversitesi’nin merkez kampüsünde çeşitli sağlık paydaşlarını bir araya getirerek; toplum sağlığı, yenilikçi sağlık uygulamaları ve sağlıkta teknolojinin kullanımına dair bilgilendirici bir platform oluşturdu. Medikar Hastanesi’nin katkıda bulunmaktan onur duyduğu festival, hem öğrenciler hem de katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tokat Belediyesi’nde dinleme cihazı soruşturmasında 2 kişi tutuklandı

Tokat Belediyesi’ne ait Canikli Konağı’nda yapılan kontrollerde dinleme cihazı bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında biri dışarıdan hizmet veren, biri belediye personeli iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tokat belediyesi’nde güvenlik birimlerince yapılan kontrollerde Canikli Konağı’nda bir dinleme cihazı tespit edildi. Durumun bildirilmesi üzerine Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde adli ve teknik inceleme başlatıldı, konak güvenlik altına alındı. Soruşturma kapsamında belediye personellerinin de ifadeleri alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan dışarıdan belediyeye bilgi işlem hizmeti veren E.Y. ile belediye bilgi işlem personeli Y.Y., adliyeye sevk edilmelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin