Malavi Meclis Başkanı Hara, Bartın’da - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Kasım, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Malavi Meclis Başkanı Hara, Bartın’da

Malavi Meclis Başkanı Catherine Gomezgani Hara ve milletvekillerinden oluşan heyet Bartın’a geldi. Bartın Valisi Nurtaç Arslan’ın İngilizce sohbet ettiği heyete muhallebi tatlısı ikram edildi.

Bartın Valiliğini ziyaret eden Malavi Meclis Başkanı Catherine Gomezgani Hara ve beraberindeki heyeti Bartın Valisi Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, vali yardımcıları ve kurum müdürleri karşıladı. Vali Arslan misafirlerle İngilizce sohbet etti. Vali Arslan, Türkiye’deki 4 kadın validen biri olduğunu belirterek, kendisi ve şehir hakkında bilgi verdi. Arslan, “Umarım, şehrimizi beğenmişsinizdir. 207 bin nüfusu bulunan küçük ama şirin bir şehrimiz var. Türkiye’deki 4 validen biriyim. Bartın’ın ise ilk kadın valisiyim” diye konuştu.

Malavi heyeti, açılışı yapılan bir muhallebiciye girerek ikram edilen muhallebi ve kurabiyeden tattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi didik didik araniyor 3 kisi hakkinda daha gozalti karari verildi ugRbQOW5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi didik didik aranıyor: 3 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildi

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında sabah saatlerinde belediye binasına gelen çok sayıda jandarma ekibi arama yapıyor. Soruşturma kapsamında 3 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı arama başlatıldı. Jandarma, belediyenin bilgi işlem sorumlusu eşliğinde yaptığı aramalarda kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına aldı.

Öte yandan soruşturma kapsamında 3 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin