blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2024 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mahalle halkı istedi, polis ekipleri tek tek denetledi

Bolu’da abart egzoz ve yüksek ses müzikle gece saatlerinde sokaklarda rahatsızlık veren onlarca sürücüye ihbarlı denetimle polis ekipleri cezai işlem uygulandı.
Alpağut Mahallesi Osman Gazi Caddesi’nde vatandaşların sıkça şikayetçi olması üzerine polis ekipleri tarafından uygulama noktası oluşturuldu. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede ihbarlı denetim gerçekleştirildi. Polis ekipleri tarafından abart egzoz ve yüksek ses müzikle cadde üzerinde seyreden onlarca araç cezadan kaçamadı. Alpağut Mahallesi’nde alkollü dolaşan 2 sürücüye ise cezai işlem uygulanarak ehliyetine el konuldu. Polis ekiplerinin denetim yaptığı esnada ise mahallede yaşayan birkaç vatandaş ekiplere teşekkür etti. Gürültü nedeniyle rahatsız olduklarını dile getiren vatandaşlar ekiplere kolaylıklar diledi.
Polis ekiplerine uygulamadan dolayı teşekkür eden Ahmet Akgül, “Çok iyi oldu, bu bölge hareketlenmişti. Bir kaç defa da talepte bulunduk bölgede uygulama yapılması için. Yerinde bir uygulama. Havalar müsait oldukça balkonda oturuyoruz. Gece yarısı egzoz sesi, müzik sesinden rahatsız oluyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
29 Ağustos, 2025 14:46 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti’de  “Vefa ve İstişare” Buluşması

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından “Vefa ve İstişare Toplantısı” düzenlendi. Program, önceki dönem Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in başkanlığında, geçmiş dönem il başkanları ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, teşkilat kültürünün birlik ve kardeşlik üzerine inşa edildiğini vurguladı. Salt, “Biz, birliğin ve kardeşliğin gücüne inanan köklü bir teşkilat kültürünün mensuplarıyız. Aslolan, milletimize hizmet etmektir. Karşılık beklemeden emek verenler için en büyük mutluluk vefadır. Çünkü vefa; gönülleri bir tutar, zamanı korur, gayreti bereketlendirir.” dedi.

Geçmişten bugüne emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Salt, aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugün de bu anlayışla geçmişten bugüne emek veren tüm yol arkadaşlarımızla aynı sofrada, aynı muhabbet halkasında bir araya gelmenin bahtiyarlığını yaşadık.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin