Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2023 11:39 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Lapin Karadeniz’de oltaya geldi

Zonguldaklı amatör balıkçı Barış İpek, genelde Akdeniz bölgesi ve tropik bölgelerde görülen lapin balığı yakaladı. Zonguldak’ta amatör balıkçı Barış İpek, bugün balık tutmak için Fener semtine gitti. Oltasına denize atan İpekin’in kancasına dakikalar sonra lapin balığı vurdu. Barış İpek, balığı gördüğünde büyük şaşkınlık yaşadı. Öte yandan genelde Akdeniz kıyıları ve tropik yerlerde görülen lapin balığının yenilmemesi nedeniyle tercih edilmiyor. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzon’da 13 yıldır bitmeyen yol tepki çekiyor

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde kuzey-güney ulaşımında değerli ana arterlerden biri olacak olan Karşıyaka-Uğurlu yolunun üretim çalışmaları yaklaşık 13 yıldır sürüyor. Toplam 5.2 km uzunluğunda 25 metre genişliğinde planlanan yolun tamamlanması ile bölge trafiğinde değerli bir rahatlama hedefleniyor.
2011 yılının Eylül ayında üretim ihalesine çıkılan ve üretimine 2012 yılında başlanan yolun 2017 yılında bitirilmesi planlanıyordu. Duble yol olarak düşünülen fakat gelinen süreçte yolun yalnızca muhakkak bir kısmı tek şerit halinde yapılırken, kalan kısmı ise bir türlü bitirilemedi. Kenti güneye açacak yol, Karşıyaka, 1 Nolu Beşirli, Bengisu ve Uğurlu Mahallelerini birbirine bağlayacaktı. Kentin değerli ulaşım arterlerinden biri olacak olan 25 metre genişliğinde çift gidiş-gelişli 5.2 km’lik Uğurlu-Karşıyaka yolu 3 Haziran günü Ortahisar ilçesinde meydana gelen ağır yağmur sonrası adeta dereye dönmüştü. Yaşanan kent seli sonrası bitirilmesi tekrar gündeme gelen yolla ilgili üretim çalışmaları sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin