Kurban Bayramı’nın ilk gününde yaralanan kasaplar hastaneye koştu - Karabük Haber Postası
kurban bayraminin ilk gununde yaralanan kasaplar hastaneye kostu SrCCSaCB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Kurban Bayramı’nın ilk gününde yaralanan kasaplar hastaneye koştu

Zonguldak’ın Alaplı’da Kurban Bayramı’nın birinci gününde 15 kişi, kurban kesmeye çalışırken yaralandı..

Türkiye genelinde olduğu üzere Alaplı’da da bayram namazının akabinde kurban kesmek için kolları sıvayan acemi kasaplar, çok geçmeden soluğu acil servislerde aldı. Alaplı Devlet Hastanesine gelen acemi kasaplardan kimisi bıçakla elini ve kolunu keserken, kimisi de hayvanın boynuz darbesiyle 15 kişi yaralandığı öğrenildi.

Yaralıların büyük çoğunluğunun yapılan müdahalelerin akabinde taburcu edildiği, ağır yaralanan 1 vatandaşın ise Ereğli Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
patlayan komur kazani ve tup villayi kule ceviriyordu XICeTJmA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Patlayan kömür kazanı ve tüp villayı küle çeviriyordu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kömür kazanı ve tüp patlaması sonucu villada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Olay, dün gece saatlerinde Cide ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emin Kayran’a ait villada, henüz belirlenemeyen sebeple kömür kazanı ve tüp patladı. Patlamanın ardından çıkan yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Cide Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında villada büyük oranda maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin