Reklam
Reklam
g123 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
09 Ekim, 2025 15:01 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’dan 294 Öğrenciye Kışlık Bot Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Dünya Odalar Federasyonu Başkanı  M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun  katkılarıyla, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kışlık bot desteği sağlandı.

Yardım dağıtım töreni, bu yıl Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlendi. Törene Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

2025 yılı kapsamında gerçekleştirilen yardım organizasyonunda, il genelinde öğrenim gören 294 öğrenciye kışlık bot temin edildi. Hazırlanan botlar, belirlenen okullara ulaştırılmak üzere ilgili okul müdürlerine teslim edildi. Törende konuşan KTSO Başkanı Fatih Çapraz, “TOBB’un kıymetli destekleriyle geleneksel hale getirdiğimiz bu sosyal sorumluluk çalışmasını bu yıl da sürdürüyor olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize kış aylarında sıcak bir destek sunabilmek, bizler için büyük bir gurur kaynağı. Emeği geçen herkese ve özellikle TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, ayrıca iş birliği için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nevzat Akbaş’a teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin