Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesine bağlı bir köyde çıkan yangında 7 ev alevlere teslim oldu. Bölgeye sevk edilen ekipler yangının söndürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Olay, Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesi Uzla Köyü Ülde Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde bilinmeyen sebeple çıkan yangın ilk belirlemelere göre 7 eve sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine mahalleye çok sayıda itfaiye, orman ve jandarma ekibi sevk edildi.
Bölgeye ulaşan ekipler vatandaşları tahliye ederek güvenlik önlemi aldı. Ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. (İHA)


Köyde çıkan yangında 7 ev alevlere teslim oldu
Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.


