Reklam
Reklam
de 2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
13 Kasım, 2025 15:42 tarihinde yayınlandı
0

Konaklama Sektörüne Lejyoner Hastalığı Eğitimi Verildi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, konaklama tesislerinde halk sağlığını korumak ve hijyen standartlarını yükseltmek amacıyla düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda, “Lejyoner Hastalığı Kontrol Programı Eğitimi”nin 2025 yılı için planlanan üçüncü ve son grubu da tamamlandı.

Özellikle salgın riski taşıyan Lejyoner Hastalığı’na karşı önlem almayı hedefleyen eğitim programı, konaklama sektörü çalışanlarının hastalık hakkındaki farkındalığını artırmayı amaçladı.

HASTALIK VE KORUNMA YÖNTEMLERİ ANLATILDI

Gün boyu süren eğitimde, katılımcılara; Lejyoner Hastalığı’nın belirtileri, bulaşma yolları, etkili korunma yöntemleri ve risk faktörleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Eğitim, Müdürlüğün uzman kadrosu tarafından verildi. Eğitmenler arasında Uzm. Dr. Seval Kapanşahin, Uzm. Dr. İnci Kandemir, Birim Sorumlusu Nuri Seki ve Sağlık Personeli Hüsnü Babuçcu yer aldı.

KATILIM BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Sektördeki sağlık ve hijyen uygulamalarını iyileştirmeyi hedefleyen programın sonunda, eğitime katılan tüm personele “Katılım Belgesi” verildi. Belgelerini alan katılımcılar, işletmelerinde daha bilinçli ve güvenli bir hizmet sunma imkanına kavuştu. Karabük İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, turizm ve konaklama sektöründeki tüm işletmelerin halk sağlığına duyarlı çalışmalarını desteklemeye ve bu tür bilinçlendirme faaliyetlerine planlandığı şekilde devam edileceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin