Tokat’ta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Kedi Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada kediler, "En Bakımlı Kedi"
Tokat'ta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Kedi Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada kediler, "en Bakımlı Kedi" ve "en Süslü Kedi" kategorilerinde dereceye girmek için podyuma çıktı. · Foto: İHA
Tokat'ta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Kedi Güzellik Yarışması renkli anlara sahne oldu. Toplumsal hayvan sevgisini ve bakım bilincini güçlendirmeyi amaçlayan organizasyonda yirmi sevimli dost podyumdaki yerini aldı.
Tokat Veteriner Hekimler Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte kediler, En Bakımlı Kedi ve En Süslü Kedi olmak üzere iki ayrı kategoride yarıştı. Jürinin tüy bakımı, genel sağlık durumu ve görünüm kriterlerine göre değerlendirme yaptığı yarışmada, birbirinden ilginç kostümler giyen kediler izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Renkli rekabetin sonucunda En Süslü Kedi kategorisinin birincisi Pamuk olurken, En Bakımlı Kedi kategorisinde ipi göğüsleyen taraf Duman adındaki kedi oldu.
Tokat Veteriner Hekimler Odası Başkanı Seyit Sami Karyağdı, hayvanları koruma bilincine dikkat çekmek istediklerini belirterek kedi ve hayvanseverlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
1 / 7Tokat'ta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Kedi Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada kediler, "en Bakımlı Kedi" ve "en Süslü Kedi" kategorilerinde dereceye girmek için podyuma çıktı.2 / 7Tokat'ta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Kedi Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada kediler, "en Bakımlı Kedi" ve "en Süslü Kedi" kategorilerinde dereceye girmek için podyuma çıktı.3 / 7Tokat'ta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Kedi Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada kediler, "en Bakımlı Kedi" ve "en Süslü Kedi" kategorilerinde dereceye girmek için podyuma çıktı.4 / 7Tokat'ta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Kedi Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada kediler, "en Bakımlı Kedi" ve "en Süslü Kedi" kategorilerinde dereceye girmek için podyuma çıktı.5 / 7Tokat'ta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Kedi Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada kediler, "en Bakımlı Kedi" ve "en Süslü Kedi" kategorilerinde dereceye girmek için podyuma çıktı.6 / 7Tokat'ta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Kedi Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada kediler, "en Bakımlı Kedi" ve "en Süslü Kedi" kategorilerinde dereceye girmek için podyuma çıktı.7 / 7Tokat'ta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Kedi Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada kediler, "en Bakımlı Kedi" ve "en Süslü Kedi" kategorilerinde dereceye girmek için podyuma çıktı.