Kazalarda 20 kişi hayatını kaybetti, bin 716 kişi yaralandı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, Düzce’de 2024 yılı içerisinde bin 66 trafik kazasında 20 kişinin hayatını kaybettiği bin 716 kişinin ise yaralandığı bildirildi.
İstanbul ve Ankara gibi önemli iki metropol arasında bulunan Düzce’de 2024 yılı Eylül ayında 143 ölümlü ve yaralamalı trafik kazası, 144 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken 267 kişi ise yaralandı.
2024 yılı Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında ise toplam bin 66 yaralamalı ve ölümlü, 962 maddi hasarlı kaza meydana gelirken kazalarda 20 kişi hayatını kaybederken bin 716 kişi ise yaralandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te Kamyon ve Tır Garajı Ücretsiz Hizmete Açılıyor

Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemal Topçu, nakliyeci esnafa müjdeli bir haber verdi.

blank
Berkay Doğan tarafından
14 Mayıs, 2025 11:18 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Topçu, yıllardır büyük bir sorun olan kamyon ve tır garajı konusunda önemli bir adım attıklarını duyurdu. Karabük Belediyesi ile yapılan görüşmeler sonucunda Antepoğlu Sanayi Sitesi bölgesinde yer alan kamyon garajı, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından kiralandı ve nakliyeci esnafın ücretsiz kullanımına sunuldu.

Başkan Topçu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yıllardır nakliyeci esnaflarımız, araçlarını park edecek güvenli bir alan bulmakta zorluk yaşıyordu. Mahalle aralarına park ettikleri için cezai durumlarla karşı karşıya kalıyorlardı. Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Antepoğlu Sanayi Sitesi'nde inşa edilen kamyon garajını odamız adına kiraladık. 19 Mayıs 2025 Pazartesi gününden itibaren bu alan, odamıza bağlı nakliyeci esnaflarımıza ücretsiz olarak hizmet vermeye başlayacak.

Yeni kamyon garajında sadece otopark hizmeti değil, esnafın günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği sosyal donatılar da yer alacak. Kısa süre içinde bölgede kafe, lokanta, yıkama, yağlama, çadır ve lastik hizmeti sunacak firmalar faaliyete geçecek. Ayrıca Karabük’te faaliyet gösteren komisyonculara da bu alanda yer tahsis edilecek."

Topçu, bu yeni yaşam alanının nakliyeci esnafın hem iş yükünü hafifleteceğini hem de sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağını belirterek, “Esnaflarımız araçlarını güvenle buraya park ederek evlerine gönül rahatlığıyla gidebilecek. Onlar çok zor şartlarda çalışıyor. Biz de elimizden geleni yaparak yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu süreçte destek veren Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda eksiklikleri giderip resmi açılışı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.