Reklam
Reklam
kastamonuda uc katli tarihi konak yanginda kule dondu BVBMfLJ3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da üç katlı tarihi konak yangında küle döndü

Kastamonu’nun tadilat halindeki tarihi üç katlı konak, çıkan yangında küle döndü. Konakta çıkan yangın nedeniyle hemen bitişiğinde bulunan iki evinde çatısı zarar gördü.

Yangın, merkeze bağlı Akmescit Mahallesi Yeni Sokak üzerinde bulunan üç katlı tarihi konakta çıktı. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tarihi konakta çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Tadilat halinde olduğu öğrenilen konakta çıkan yangın, hemen bitişiğinde bulunan iki evin çatısına da sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine Kastamonu itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında üç katlı tarihi konak tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, iki evinde çatısında büyük oranda hasar oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cacaca 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 16:10 tarihinde yayınlandı
0

4×100 Bayrak koşusu düzenlendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Safranbolu Atletizm Pisti’nde düzenlenen “Atatürk’ü Anma 4×100 Metre Bayrak Koşusu” yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genç sporcuların büyük heyecan yaşadığı organizasyonda okul bayrak takımları kıyasıya mücadele etti.

Etkinliğe Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan katılarak sporcuların heyecanına ortak oldu. Protokol üyeleri, yarışmalar öncesinde sporcularla sohbet ederek başarı dileklerinde bulundu.

2011, 2010, 2009 ve 2008 doğumlu kız ve erkek sporcuların yer aldığı yarışmalarda genç atletler, takım ruhu ve centilmenlik örneği sergiledi. Tribünlerde bulunan vatandaşlar da sporculara yoğun destek verdi.

Yetkililer, gençlerin spora yönlendirilmesi ve milli bayramların anlamına uygun etkinliklerle birlik ve beraberlik ruhunun yaşatılması adına organizasyonların devam edeceğini ifade etti.

Etkinlik sonunda dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verilirken, program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin