Yenice Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde yürütülen doğalgaz, içme suyu ve altyapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, bölgede üstyapı ve çevre düzenlemelerine yönelik çalışmalar da etaplar halinde devam ediyor.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Atatürk Mahallesi’nde büyük ölçüde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yürütülen hizmetlere ilişkin görüş ve önerilerini aldı.
Mahalle sakinlerinin gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini belirten Başkan Karakaş, vatandaşların görüş ve önerilerinin belediye çalışmaları açısından önemli olduğunu ifade etti.
Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ihtiyaç duyulan üstyapı ve çevre düzenlemelerine de ağırlık verdiklerini belirten Karakaş, çalışmaların mahalleler genelinde etaplar halinde sürdürüldüğünü kaydetti.
Karakaş, yapılan her çalışmanın ardından mahallelerin daha düzenli, konforlu ve yaşanabilir hale getirilmesini amaçladıklarını belirterek, “Altyapıdan üstyapıya attığımız her adımda hedefimiz; daha konforlu, daha yaşanabilir bir Yenice. Her hizmetimizin merkezinde insan, her çalışmamızda vatandaşlarımızın memnuniyeti var” ifadelerini kullandı.
Başkan Karakaş, gerçekleştirilen hizmetlere ilişkin görüşlerini paylaşan ve önerileriyle çalışmalara katkı sunan mahalle sakinlerine de teşekkür etti.
