karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
kastamonuda otomobil takla atti 2 yarali GFgc5aBU
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da otomobil takla attı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesince şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda takla atan arabadaki 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Samsun istikametinde seyir halinde olan M.A. yönetimindeki 37 BB 342 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç şoförü ile yanında bulunan R.A. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat takımları ve itfaiye takımları sevk edildi.
Yaralılar, sıhhat gruplarınca olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
rizede askida ekmek pidenin ardindan askida tulumba kampanyasi basladi BRp5ObYd
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Rize’de askıda ekmek, pidenin ardından askıda tulumba kampanyası başladı

Rize’de bir fırın işletmecisi, askıda ekmek ve Ramazan ayında başlattığı askıda pide kampanyasına bir de ’askıda tulumba tatlısı’ kampanyasını ekledi.
Rize’de bir fırın işletmecisi, dayanışma kültürünü büyüten anlamlı bir kampanyaya imza attı. Daha önce askıda ekmek ve Ramazan ayında askıda pide uygulamasını başlatan işletmeci, şimdi de "askıda tulumba tatlısı" kampanyasını hayata geçirdi. İhtiyaç sahiplerinin de Ramazan’ın tatlı sevincini yaşayabilmesi için başlatılan uygulamada, vatandaşlar satın aldıkları tulumba tatlısını askıya bırakarak, ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz almasına katkı sağlıyor. Böylece hem paylaşma hem de dayanışma kültürü Ramazan ayında daha da güçleniyor. Fırına gelen hayırsever vatandaşlar, istedikleri kadar tatlıyı ödeyerek askıya bırakabiliyor. İhtiyaç sahibi kişiler ise askıda bulunan tatlılardan ücretsiz şekilde alabiliyor.
İşletme sahibi Necmettin Demirkan, ekmek ve pideden sonra askıda tulumba uygulaması başlattıklarını ve ihtiyaç sahibi aileler için bağışlanan tulumba tatlılarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi. Demirkan, "Eskiden bu yana askıda ekmek kampanyamız vardı. Ramazan ayında da askıda pide yapıyorduk. İhtiyaç sahibi aileler, herkes ekmeğini, pidesini alabiliyor. Şimdi yeni bir kampanya başlattık. Askıda tulumba tatlısı veriyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerin buraya gelip tezgahtarımıza ‘Askıda pide almak istiyorum’ veya ‘Askıda tulumba almak istiyorum’ demesi yeterli" ifadelerini kullandı.
Askıda ekmek, pide ve tulumba tatlısı için çok bağışçı olduğunu ifade eden Demirkan, "Bu süreçte bize destek verenler var. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok duygulandıran anlar da yaşadık. Gelip yardım yapanlar oldu, öğrenci arkadaşlarımız için ayrıca yardım yapanlar oldu. İhtiyaç sahibi aileler gelip buradan istediği kadar alabilirler. Yarım kiloluk kutulara koyuyoruz ve ihtiyaç sahiplerine veriyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin