Kastamonu’nun Taşköprü ve Seydiler ilçesinde kuvvetli sağanak yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, rüzgar sebebiyle ağaçların dalları kırıldı.
Meteoroloji’nin ’sarı’ kodlu tahminde bulunduğu Kastamonu’da kuvvetli sağanak etkili oldu. Taşköprü ve Seydiler ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak sebebiyle iki ilçede yollarda su birikintileri oluştu. Yer yer yolların adeta göle döndüğü ilçelerde sürücüler zor anlar yaşadı. Sağanak ile birlikte etkili olan rüzgarın şiddetine dayanamayan ağaç dalları ise kırılarak yollara düştü.
Yaklaşık 1 saat etkili olan sağanağın ardından belediye ekipleri, hasar tespit çalışması başlatarak su tahliyesi çalışması yaptı.


Kastamonu’da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Eşini odunla döverek öldürdü
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.
Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.
Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

