Kastamonu’da iki aile arasında kavga: 1’i ağır 7 yaralı - Karabük Haber Postası
kastamonuda iki aile arasinda kavga 1i agir 7 yarali Be8EuqsL jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ağustos, 2024 08:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da iki aile arasında kavga: 1’i ağır 7 yaralı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde komşu olan husumetli aileler arasında çıkan kavgada 1’i ağır 7 kişi yaralandı.

Olay, dün gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Muzaffer Güzelant Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı binada yaşayan ve aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasında kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgaya ailelerin yakınları da katıldı. Kavgada Ş.K., A.G., H.K., B.A. ve R.B. ile diğer aileden E.Ç. darp edilerek yaralanırken, Y.F. ise bıçaklandı. Kavgayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Y.F., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta zabitadan kaldirim isgali denetimi hEBLOI3q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta zabıtadan ’kaldırım işgali’ denetimi

Zonguldak Belediyesi zabıta ekipleri, kent merkezinde yaya geçişlerini engelleyen kaldırım işgallerine yönelik denetim gerçekleştirerek esnafları uyardı.

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde düzeni sağlamak ve yaya trafiğini rahatlatmak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, bugün özellikle Toptancılar Sokağı mevkisinde kapsamlı bir inceleme yürüttü.

Denetimler sırasında esnafları tek tek ziyaret eden zabıta ekipleri, satışa sunulan malların ve tezgahların yola taşmaması, kaldırım işgallerinin önlenmesi konusunda uyarılarda bulundu. Yayaların geçiş alanlarını kısıtlayan işletme sahiplerine kurallara uymaları noktasında bilgilendirme yapılırken, denetimlerin gün boyunca kentin farklı noktalarında kararlılıkla devam edeceği öğrenildi. Belediyeden yapılan açıklamada, şehir estetiği ve vatandaşların huzuru için benzer kontrollerin aralıksız süreceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin