blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ocak, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da aranan 4 hükümlü yakalandı

Kastamonu 22 yıl mahpus cezası ile aranan şahsından da ortalarında bulunduğu, 4 hükümlü yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü takımlarının çalışmaları sonucunda, ’nitelikli yağma’ ve ’silahla tehdit’ kabahatlerinden 22 yıl 4 ay 3 gün mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan A.K., ’kültür varlıklarını bulmak emeliyle müsaadesiz olarak hafriyat yahut sondaj yapmak’ kabahatinden 3 yıl 2 ay 28 gün katılaşmış mahpus cezası bulunan U.K., ’cinsel istismar’ kabahatinden hakkında 2 yıl 1 ay mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan Y.E., ’kullanmak için yyuşturucu yahut uyarıcı unsur satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak’ hatasından 2 yıl 6 ay mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan E.Ç. isimli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar emniyetteki süreçlerinin akabinde Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin